Bedrijfsnieuws

Orange Lighting B.V. is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Omdat de markt voor openbare verlichting een professionele markt is, waarin producten duurzaam moeten zijn en leveranciers deskundig en integer, hecht Orange Lighting veel waarde aan Milieu, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Omdat deze onderwerpen voor veel opdrachtgevers moeilijk te definiëren en te verifiëren zijn, en omdat vaak na een aantal jaren de ondeugdelijke producten naar voren komen, wil Orange Lighting zich aan de voorkant duidelijk onderscheiden en herkenbaar zijn als een betrouwbare en deskundige leverancier. Daarom zijn wij trots u te vertellen dat wij 18 april 2017 ISO 14001 (milieumanagementsysteem) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) gecertificeerd zijn. Ook voeren wij het Dekra Led Performance certificaat  zodat gemeente en adviseurs eenvoudig kunnen toetsen of hetgeen wij communiceren over onze producten waar is.

 

Op de beurs “Ruimte en Licht” nodigen wij u van harte uit om met ons het behalen van de certificaten te vieren. Ook kunnen wij u ons nieuwste model paaltop armatuur tonen, dat zich in veel opzichten positief onderscheidt van traditionele paaltop armaturen.

 

Graag tot ziens op 9 mei op stand nummer 2.07.

Deel dit artikel