Nieuws

Nieuwe ledverlichting voor winkelcentrum Nijmegen

Winkelcentrum Meijhorst in de gemeente Nijmegen wordt opgeknapt, met onder andere een nieuwe Lidl en Albert Heijn. Het wordt een mooi, groen verblijfsgebied met een prettige ambiance.

In dit kader wordt ook de verlichting vervangen en zullen op korte termijn Deense design armaturen van Focus Lighting geplaatst worden. Op de parkeerplaats worden negen hoge masten geplaatst met per mast drie NYX armaturen. Rondom de parkeerplaats en in het winkelcentrum worden lagere masten geplaatst met hierop eveneens het NYX armatuur. Dynniq zal zorg dragen voor de vakkundige plaatsing en installatie.

De keuze voor de verlichting is in nauwe afstemming met de afdelingen stedenbouw en de afdeling Beheer tot stand gekomen. De NYX armaturen hebben een hele vriendelijke uitstraling en geven zeer comfortabel licht. Dit maakt dat het gebied, ondanks de toepassing van vrij hoge lichtmasten op de parkeerplaats, toch een hele toegankelijke uitstraling krijgt. De Deense armaturen fabrikant Focus Lighting wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Modernista.

Deel dit artikel