Nieuws

Symposium Groen in Zicht

Wie op zoek is naar nieuwe inzichten om het stedelijk gebied een groenere aanblik te geven, kan een bezoek brengen aan het inspirerende symposium Groen in Zicht. Dit wordt op donderdag 23 september gehouden in het World Trade Centre in Amsterdam. 

Symposium Groen in Zicht


Verfrissende kijk


Op initiatief van het HIC (Hoveniers Informatiecentrum) en de branchevereniging VHG wordt belangstellenden hier een verfrissende kijk op de waarde van stedelijk groen voor de woon- en werkomgeving, het milieu en onze gezondheid voorgeschoteld. Iedereen die te maken heeft met stedelijk groen kan hier kennis maken met innovaties op het gebied van beplanting in het stedelijk gebied en de effecten daarvan op waterbeheer, urban heat en milieu. Het symposium is bedoeld voor professionals zoals stedenbouwkundigen, architecten, bestuurders en beleidsmedewerkers van gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, waterschappen en groenbedrijven.

Inspirators


Het programma zal onder andere worden ingevuld met lezingen van wetenschappelijk onderzoeker Rob van Dorland, landschapsarchitect Dieter Grau (Atelier Dreiseitl) en Bob Ursem, wetenschappelijk onderzoeker en directeur botanische tuin TU Delft.

Kijk voor meer informatie in onze agenda of op www.groen-in-zicht.nl.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel