Project

Herinrichting centrum Rijssen

Het wordt eerst slechter voordat het beter wordt. Deze uitdrukking was vanaf maart van kracht voor het Rijssense winkelhart. Met het upgraden van het kernwinkelgebied: Haarstraat, Schild en Grotestraat, ontstaat een toekomstbestendig centrum. Opdrachtgever: Gemeente Rijssen-Holten.

In het gezellige centrum van Rijssen vind je vele winkels, café's en restaurantjes. Een reden voor de gemeente Rijssen-Holten om het centrum aan te pakken. GroundLevel leverde hiervoor een flink aantal grote rechte en ronde banken BRUUT met daarnaast ook de afvalbakken NEO. In de Grotestraat staan de rechte banken met een lengte van 218 centimeter en 317 centimeter verspreid door de straat. De ronde en halfronde banken met een straal van 5 meter zijn deels voorzien van rugleuning en staan aan het begin van het winkelgebied op het nieuw aangelegde plein.

De afvalbakken NEO met een capaciteit van 75 liter, zijn voorzien een geïntegreerde asbak om ook de rokende medemens een oplossing te bieden. Dat maakt de bakken zeer geschikt voor de drukkere winkelstraten en pleinen. Banken-serie BRUUT  dankt zijn naam aan de robuuste uitstraling. Het zeer sterke frame in segmenten maakt het mogelijk de banken in iedere gewenste vorm of radii te bouwen. De keuze uit 3 verschillende poten maakt hem geschikt voor iedere ondergrond.

Deel dit artikel