Project

Brabantse waterbollen feestelijk aangelicht

De karakteristieke waterbollen van Brabant Water aan de Anton Coolenlaan in Eindhoven zijn in het kader van de jaarlijkse lichtjesroute feestelijk aangelicht.

De opdracht die Brabant Water neerlegde bij It's me Lighting Technology luidde als volgt: "Realiseer een feestelijke verlichting van de karakteristieke waterbollen voor speciale gelegenheden. “Voor het aanlichten van de enorme waterbollen waren krachtige schijnwerpers nodig,” legt Jan Straetemans van It’s me uit. “ Vandaar dat we hier voor de Philips Color Kinetics RGB LED schijnwerpers hebben gekozen. Dankzij de specifieke gradenbundel van de armaturen is de Color Reach Powercore bij uitstek het geschikte armatuur voor het aanlichten van de waterbollen. Met name omdat deze zich op verschillende hoogten bevinden en toch alle drie gelijkmatig belicht moesten worden.” 
 

Stuurkast

Dankzij de nauwe samenwerking van It’s me met Philips in dit project, is Livingprojects als Philips Partner betrokken in het project om een op maat gemaakte DMX stuurkast te leveren voor de aansturing van de dynamische RGB verlichting. “Na een uitgebreide testavond, hebben we samen de programmering gefinetuned. Zodat de klant de verlichting passend bij het evenement zoals bijvoorbeeld de kermis of een WK de programmering makkelijk kan aanpassen”, zegt Straetemans.

 

Deel dit artikel