Artikel

Pannakooi stimuleert buiten sporten

Bij veel scholen en gemeentes speelt momenteel de vraag hoe ze de jeugd nog beter kunnen stimuleren om buiten te sporten en spelen. Een ideale oplossing is de panna-sportkooi.

Zeker in de huidige tijd van beperkingen is het van groot belang dat jongeren buiten komen om te sporten. Scholen springen daar op in door hun gymlessen veelal in de buitenlucht te organiseren. Daarbij zijn ze vaak afhankelijk van (de ruimte op) hun schoolplein of -terrein. Voor veel gemeentes geldt dat de openbare speel- en sportplekken schaars zijn en vaak niet uitdagend genoeg om de jeugd te prikkelen om meer naar buiten te gaan.

De sportkooien van DutchPanna bieden een makkelijke en betaalbare oplossing voor zowel school- als openbare terreinen. De fraaie voetbal- en pannakooien passen bijna overal, zijn eenvoudig en snel te plaatsen en zorgen voor een enorme boost in jeugdig sportplezier. Een uniek voordeel van de ronde of ovale kooivorm is dat een (non-stop) dynamisch spel gegarandeerd is. Bovendien zijn de DutchPanna-sportkooien veel veiliger dan rechthoekige varianten, doordat je elkaar niet in een hoek kunt drijven.

Geluid- en valdempend

DutchPanna levert zijn robuuste en veilige kooien met een speciaal geluiddempend hekwerk. Deze innovatieve constructie voorkomt geluidsoverlast en irritatie in de directe omgeving van de sportkooien. Ook de speciale allweather-sportvloeren die DutchPanna optioneel levert, zijn geluiddempend. Doordat deze vloeren bovendien 100 procent regenwater doorlaten, zijn de kooien in alle weersomstandigheden te gebruiken. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens valdempend en leiden ze tot minder kniebelasting en blessures.

Sport- en voetbalkooienfabrikant DutchPanna – officieel partner van Stichting van het Kind, John de Wolf Sportfoundation en Dirk Kuijt Sportfoundation – levert zijn professionele en vandalismebestendige kooien aan onder andere onderwijsinstellingen, BSO’s, sportverenigingen, gemeentes, recreatieparken, campings en justitionele instellingen.

Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 5, thema Projecten & Producten. Download hier gratis het magazine!


DutchPanna 

Rijsenhout
0297-743 516
https://www.pannakooi.nl/

Deel dit artikel