Bedrijfsnieuws

Toletto City Toilets

Goede openbare toiletvoorzieningen zijn onontbeerlijk voor een aantrekkelijk publiek domein. Mensen onderweg maken graag gebruik van schone toiletten. Toletto City Toilets biedt voor alle locaties een passende oplossing.

City Toilets | self cleaning

Voor minder drukke locaties, waar wel 24/7 een schoon en veilig toilet beschikbaar moet zijn, is het self cleaning City Toilet de oplossing. Eén toilet voor dames, heren, mindervaliden met baby verschoningstafel. Toletto is dealer van Linea Citta in de Benelux. Linea Citta is de toonaangevende producent van zelfreinigende toiletten met meer dan 25 jaar ervaring. Op 2.500 locaties wereldwijd, maken dagelijks meer dan 60.000 bezoekers naar volle tevredenheid gebruik van deze toiletten. Ze zijn te vinden in historische binnensteden, parken, treinstations, bij jachthavens, skistations, attractieparken, tankstations en op stranden en campings. Vrijstaand maar ook te integreren in bestaande (historische) bouw.


City Toilets | serviced

Mooie betaalde sanitaire voorziening met toegangscontrole, waar een gastvrouw/heer ervoor zorgt dat de ruimte altijd 100% schoon is. Toegankelijk voor mindervaliden, ouders & kinderen. Innovatief, onderscheidend in service, veilig en duurzaam. Geschikt voor elke high traffic publieke locaties, zoals parkeergarage, fietsenstalling, bibliotheek of toeristisch informatiepunt. De dienstverlening kan geoutsourced worden aan het sociaal werkbedrijf. Vrijstaand maar ook te integreren in bestaande (historische) bouw. Capaciteit van 1 tot 100 toiletten of meer.


Toletto City Toilets in het kort:

  • schoon, veilig, visueel aantrekkelijk, voor iedereen toegankelijk en goed herkenbaar
  • innovatief en duurzaam
  • kleur en materiaalkeuze voor de afwerking zijn volledig inpasbaar in de omgeving
  • extra’s kiosk, hondentoilet, reclame, evenementenkalender etc.
  • gecertificeerd schoonmaakproces
  • gepatenteerd reinigingsproces
  • vrijstaand en te integreren in bestaande (historische) bouw.
 
City Toilets is een product van Toletto, de specialist in het ontwerpen, renoveren en bouwen van toiletten. Creatieve duurzame ontwerpen en een perfecte turn-key uitvoering. Meer weten? Kom op 27of 28 september naar “De Dag van de Openbare Ruimte” in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt ons in stand nr. 3.1.17.

Deel dit artikel