Bedrijfsnieuws

HWE City & Park B.V. / Molok®

HWE City & Park B.V. is dealer van Molok®, een schone en veilige oplossing voor efficiënt en milieuvriendelijke afvalinzameling.

De Molok®-containers worden door  hun grote opslagcapaciteit minder frequent geledigd.  Met een standaard vrachtauto voorzien van kraan kan dit op een schone en veilige manier. De inwerpopening van de afvalcontainer blijft schoon doordat lediging via de onderkant plaats vindt. Deze wijze van ledigen is veilig en schoon. De Molok®-Deep Collection® bevindt zich voor 60 procent ondergronds en neemt een minimale oppervlakte in, hierdoor wordt het afval op een efficente manier ingezameld, zelfs als er weinig ruimte beschikbaar is. Door de lage temperatuur in de bodem wordt de ontwikkeling van bacteriën vertraagd en geurvorming beperkt. Dankzij de zwaartekracht en de (ondergrondse)hoogte van de systemen wordt het afval door zijn eigen gewicht voor een groot deel samengeperst.
 

Denk aan het milieu en kies Molok®

Molok®-Deep Collection® minimaliseert de uitstoot bij afvalinzameling door minder transportbewegingen. De grote voordelen van Molok®- Deep Collection® zijn:
  • minimale geuroverlast;
  • gebruikersgemak;
  • een veilg, betrouwbaar en deugdelijk systeem;
  • minimale verspreiding  van het afval door wind of ongedierte;
  • onderhoudsarm, onderdelen zijn op voorraad en makkelijk te vervangen;
  • lagere ledigingsfrequentie, besparing brandstofkosten en beperking van emissies.
  
Deep Collection® vermindert het brandstofverbruik gemiddeld met 30 procent vergeleken met bovengrondse inzamelsystemen. 50–60 procent snellere lediging dan bij bovengrondse containers. Het veelzijdige produktgamma omvat zowel bovengrondse als deep collection®-containers.
 
De Molok® Light is een container van 2000 liter en is zeer geschikt om tijdelijk in te zetten bij recreatiegebieden en evenementen  wanneer in bepaalde seizoenen flexibele capaciteit gewenst is.
 
De City-scape een praktische stads/park afvalbak met een ondergrondse opslag capaciteit van 500 liter wat bespaart op uw ledigingsfrequentie.
 
 
Wij verwelkomen u graag bij HWE City & Park in onze stand 2.2.06

Deel dit artikel