Bedrijfsnieuws

Speciale sticker buitenbanken voor 1,5 meter-samenleving

Houd 1,5 meter afstand! Dat is de komende tijd de dringende waarschuwing van de overheid en het RIVM. De firma Grijsen, leverancier van straatmeubilair, speelt daar op in met speciale stickers en kunststofplaatjes voor buitenmeubilair.

Deze stickers en kunststofplaatjes kunnen in de breedte op de zitting of rugleuning van bestaande buitenbanken worden aangebracht en geven precies de 1,5 meter afstand aan.

Grijsen wil klanten met de sticker ondersteunen in deze bijzondere periode. “We moeten rekening houden met de 1,5 meter-samenleving als het nieuwe normaal”, zegt algemeen directeur Patrick Grijsen. “Nu de zomermaanden in aantocht zijn, zal het ongetwijfeld drukker worden in de openbare ruimte. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het van groot belang dat mensen in parken en op straat ervaren wat 1,5 meter afstand is. Dat heeft ons op het idee gebracht om de stickers en kunststofplaatjes te laten ontwikkelen.” 


Hiermee probeert Grijsen de 1,5 meter samenleving zichtbaar te maken. “Wij willen als bedrijf een maatschappelijke bijdrage leveren aan deze veranderende samenleving. Daarom worden de stickers en kunststofplaatjes zo goedkoop mogelijk aangeboden. Zo probeert ook Grijsen een bijdrage te leveren in de strijd tegen het virus.”

De speciale stickers en kunststofplaatjes met de tekst ‘Houd 1,5 meter afstand van elkaar!’ zijn vanaf nu te bestellen in de webshop van Grijsen.

Deel dit artikel