Nieuws

Koplopers gezocht op thema Toekomstgericht Beheer

De rol van de beheerder verandert. Waren schoon, heel en veilig tot nu toe de belangrijkste pijlers onder het vak, de toekomstgerichte beheerder krijgt steeds meer een strategische functie. Wat betekent dat?

Het Netwerk Toekomstgericht Beheer van Biind bereidt de beheerder voor op de toekomst. Een toekomst die er met opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie en duurzaamheidsdoelstellingen ook voor de beheerder wezenlijk anders uit ziet dan het verleden. Uitdagingen als deze vragen om andere vaardigheden, nieuwe kennis en integrale samenwerking met andere disciplines en domeinen.

 

Tijdens de Verbiindingsdag, op 23 september in Almere, focussen we ons met maximaal 50 vakgenoten op die nieuwe rol van de beheerder. Welke vaardigheden horen erbij, welke kansen dienen zich aan en waar kunnen we nu al van elkaar leren? Aan het einde van de Verbiindingsdag delen we de leermomenten én formuleren de aandachtspunten waarmee het Biind netwerk aan de slag kan of moet. Kortom, je leert, deelt en geeft de toekomst van het netwerk vorm.

Programma

Het programma van de Verbiindingsdag bestaat uit verschillende werkvormen, waaronder een masterclass, workshops en best practices. Hoor jij bij een van de 50 koplopers of heb je ambitie om koploper te worden? Schrijf je dan snel in, het aantal plekken is beperkt. Overheden profiteren van een fikse korting op de toegangsprijs.

Deel dit artikel