Nieuws

Kick off Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit

Het thema toegankelijkheid en inclusiviteit is een van de vijf belangrijkste integrale thema's van dit moment. Daarom gaat Biind van start met het Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit.

Met de ratificatie van het VN-verdrag is toegankelijkheid hoog op de agenda komen te staan. En terecht, want we streven naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat begint bij toegankelijke openbare ruimte en gebouwen. De praktijk is weerbarstig. Toegankelijkheid is lang niet bij iedereen top of mind, er is te weinig geld of er worden verkeerde keuzes gemaakt. Wat zijn de grootste uitdagingen op dit gebied? Waar moet nu echt eens wat aan gedaan worden?

Schuif aan!

De komende maanden besteedt Biind uitgebreid aandacht aan toegankelijkheid en inclusiviteit. Maar hoe? Dat bepalen we samen. In Apeldoorn vindt binnenkort de kick off plaats van het Netwerk Toegankelijkheid en Inclusiviteit. Een laagdrempelige, vrijblijvende bijeenkomst waar we met elkaar in gesprek gaan over prangende zaken rond Toegankelijkheid en Inclusiviteit. Wil jij mede bepalen waar we het over gaan hebben bij Biind?  Schuif dan aan.

Aanmelden

Meld je aan via manon@biind.nl. In overleg met de deelnemers bepalen we de datum en het tijdstip van de bijeenkomst.

Deel dit artikel