Nieuws

Verkiezing Kind- en Gezinsvriendelijke initiatieven 2010

Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 17 juni staan kinderen en gezinnen centraal. Uit meer dan veertig initiatieven om een straat, wijk of gemeente kindvriendelijker te maken, worden er op feestelijke wijze de vijf winnende kind- en gezinsvriendelijke initiatieven van 2010 gepresenteerd.

Verkiezing Kind- en Gezinsvriendelijke initiatieven 2010Strenge selectie


De prijswinnende initiatieven zijn gekozen middels een strenge selectie door een vakjury en een kind- en ouderjury. Naast de kwalificatie Kind- en Gezinsvriendelijk Initiatief van Nederland nemen de winnaars tevens de nieuwe inspiratiebundel ‘Kind- en Gezinsvriendelijke Initiatieven 2010’ officieel in ontvangst.


Inspiratiebundel


De locatie voor deze bijzondere festiviteit, het Kinderrechtenhuis te Leiden, is omgetoverd tot een inspirerend decor waar u wordt meegenomen in de belevingswereld van kinderen en het gezin. De initiatieven zullen u handvatten geven voor uw dagelijkse praktijk. Bovendien ontvangt u ook de inspiratiebundel, een uniek naslagwerk met een compleet overzicht van alle in 2010 ingediende initiatieven, een uitwerking van het thema kind- en gezinsvriendelijk beleid en een wegwijzer naar bronnen voor verdere informatie.

Kijk voor meer info in de Agenda

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel