Nieuws

NIEUW! LICHTKRANT

Vers van de pers: de lichtkrant. Een samenwerking van DE NOOD en LEDlicht Nederland met daarin o.a. Ademend licht maakt stad gezonder, Ondernemers bedienen kleurenspots in straatverlichting en LED-licht is nog maar het begin. De lichtkrant is een eenmalige editie.

 

Als producent van decoratieve, klassieke en moderne armaturen en als ontwikkelaar, bedenker en producent van bijzondere led-lichttechnieken hebben we samen een goede match weten te realiseren. Waar dit zoal toe heeft geleid kunt u lezen in deze lichtkrant.

Dit is echter nog maar een begin. We zijn ervan overtuigd dat er de komende jaren zowel functioneel als esthetisch een groeiende vraag zal ontstaan naar slimme, maatwerk straatverlichting. Als coproducenten denken wij met onze professionele kennis en expertise de markt van openbare verlichting iets te kunnen bieden waar u als beheerder en/of bestuurder echt voordeel van zult hebben.

Wij nemen u graag mee in de innovatieve wereld van slimme lichtoptieken en actuele ontwikkelingen en vernieuwingen die daar plaatsvinden, waardoor u de gelegenheid krijgt om de burgers en andere belanghebbenden daadwerkelijk en op maat van dienst te kunnen zijn. Wij praten u graag bij om u te verrassen met de mogelijkheden in uw eigen situatie.

 

Bekijk de Lichtkrant hier!

 

of ga naar de website: https://www.denood.info/single-post/2019/01/08/LICHTKRANT-LEDlicht-Nederland-DE-NOOD 

Deel dit artikel