Project

Falco verzorgt huisstijl Amsterdamse Bos

Het straatmeubilair dat is geplaatst, is exclusief ontworpen voor het Amsterdamse Bos en bestaat uit diverse picknicktafels en afzetpalen. Het meubilair zorgt zo voor een mooie huisstijl, passend bij het natuurlijke karakter.

Het Amsterdamse Bos is een groot recreatiegebied met jaarlijks meer dan 6 miljoen bezoekers. Hierdoor is er meer behoefte aan allerlei faciliteiten waaronder dit straatmeubilair.

De huisstijl is exclusief door ipv Delft voor het Amsterdamse Bos ontwikkeld. Falco draagt zorg voor de productie van het straatmeubilair en de montage ervan. De huisstijl kenmerkt zich door het gebruik van duurzaam FSC-gecertificeerd hardhout en stoer cortenstaal.
 

Picknicksets en palen

Onlangs is er een prototype picknickset geplaatst naast de Boswinkel in het Amsterdamse Bos, dat al veelvuldig gebruikt wordt. Op korte termijn worden er in totaal 20 picknicksets gemaakt. Daarnaast worden er nog 10 afzetpalen gemaakt en geplaatst in het Amsterdamse Bos, in dezelfde robuuste combinatie van FSC-hout en cortenstaal.


Duurzaam producent

Falco heeft als producent van fietsparkeersystemen en straatmeubilair alles onder één dak voor een ontwerp en productie op maat voor elk buitenterrein.

Alle Falco producten waaronder fietsparkeersystemen, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen worden geproduceerd in onze hoofdvestiging in Vriezenveen (ov).

Deel dit artikel