Project

Nieuw plein voor Arentheem College Velp

In opdracht van COG heeft buro Waalbrug het inrichtingsplan opgesteld voor de buitenruimte van de scholenlocatie in Velp (ROC A12 en Arentheem College). Uitgangspunt voor de opgave was een duurzame buitenruimte met een gemeenschappelijke ruimte met een prettig verblijfsklimaat waarin studenten van beide scholen kunnen leren, pauzeren en ontmoeten maar ook ruimte biedt aan gebruikers uit de omliggende woonwijk.


GroundLevel is nog vóór de aanbesteding benaderd door hoofdaannemer BTL Hengelo, waarbij onze know how en korte levertijden uiteindelijk resulteerden in een mooie opdracht. Ruim 200 meter zitrand in Klasse A gladde beton, recht en met verschillende radii, 24 rechte banken met een lengte van 2 meter, 77 meter hardhouten zittingen en ten slotte nog de levering en plaatsing van het prachtige podium in FSC gecertificeerd hardhout.


Het project zal in september 2015 officieel in gebruik worden genomen

Deel dit artikel