Bedrijfsnieuws

Goedkeuring grootschalige investeringen Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra gaat grote investeringen doen in haar productievestiging in Amsterdam. De huidige fabrieken in Alphen aan den Rijn en Leimuiden zullen daarbij worden verplaatst en geïntegreerd in de productielocatie in de hoofdstad.

Goedkeuring grootschalige investeringen Struyk Verwo Infra

Op deze wijze ontstaat er één van de grootste fabrieken van betonnen bestratingsmaterialen, waar zowel stenen, tegels als banden zullen worden geproduceerd. Naast een geoptimaliseerde productie zijn ook een verbeterde productkwaliteit en vergrootte logistieke slagkracht belangrijke drijfveren voor deze beslissing.
 

Vertrouwen

Door juist in deze economisch moeilijke tijden een goedkeuring te geven op deze investeringen spreekt moederbedrijf CRH het volste vertrouwen uit in het beleid van Struyk Verwo Infra met klantgerichtheid en MVO als belangrijkste pijlers. Na intensieve voorbereidingen en het verkrijgen van alle benodigde vergunningen is inmiddels een start gemaakt met de realisatie van dit grootschalige project. Daarin is zowel sprake van nieuwbouw als verplaatsing en optimalisatie van een deel van het bestaande machinepark. De verwachting is dat deze operatie in de tweede helft van 2015 zal zijn voltooid.

Deel dit artikel