Bedrijfsnieuws

Opracht en ontwerp de zelfde taal laten spreken

SmitsRinsma is een landelijk opererend ingenieurs,- en adviesbureau dat erin gespecialiseerd is om technische oplossingen te bedenken waar opdracht en ontwerp elkaar voor het eerst ontmoeten en nog niet dezelfde taal spreken.

Een bureau dat inhoudelijk meekijkt met de ontwerper of architect naar de nieuwe opgave en tegelijk ingenieus adviseert waar nodig, alvorens aan de technische vertaling te beginnen. Dit alles in het belang van de uiteindelijke oplossing. Met de meest actuele kennis betreffende technische noviteiten en alle vakmanschap van de medewerkers, kan SmitsRinsma de meest gecompliceerde ontwerpprocessen begeleiden.
Bescheiden fluisterend in het advieswerk, grondig en zelfzeker in de uitwerking.

 

SmitsRinsma denkt mee en neemt zijn verantwoordelijkheid in het complexe proces van de vormgeving van stad en landschap. Realisering van de opdracht, respect voor de ontwerper en eerbied voor onze wereld van morgen staan hierbij voorop.

 

SmitsRinsma neemt desgewenst de verantwoordelijkheid voor zowel de technische vertaling van het ontwerp als de uitvoeringsvoorbereiding, de projectbegeleiding en bewaking van planning en budget.

 

Zie voor veel van onze projecten en specialismen onze website www.smitsrinsma.nl.
 
 

Deel dit artikel