Bedrijfsnieuws

Hartelijk welkom bij de Borders van Lageschaar

Een sierlijke tuin, vol bloeiende, sterke planten, waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Lageschaar maakt het mogelijk. Met slimme plantconcepten geniet je altijd van een fraaie karaktervolle tuin, ook in de herfst en de winter!

Wekelijks onkruid wieden en veel water geven tijdens droge periodes? Lageschaar laat graag zien hoe het anders kan. Met uitgebalanceerde en flexibele plantconcepten voor een aantrekkelijke en uitermate onderhoudsvriendelijke tuin. Met elk jaargetijde een ander, natuurlijk beeld.

 

De borders van Lageschaar zijn voorbeeldborders van hoofdzakelijk prairiebeplanting. Het zijn kleurrijke borders met vaste planten en siergrassen, die over het gehele plantvak in wisselende samenstelling terugkomen. Uw tuin krijgt hierdoor een meer natuurlijke uitstraling waarbij de beleving voorop staat; een bloemrijke tuin of border die met de seizoenen mee veranderd en het hele jaar rond aantrekkelijk is.

 

Ervaar de natuurlijke schoonheid en de afwisseling in vorm, kleur en structuur in een gevarieerde border. U geniet immers meer van de flora en fauna, als de zintuigen geprikkeld worden door het voelen, zien en ruiken van planten en dieren. Kortom, een echte tuin waar u kunt genieten en die bijna geen onderhoud nodig heeft!

 

U ziet bij de borders van Lageschaar verschillende mengsels van de unieke plantconcepten Prairie Garden®, Fleur Dansante® en Fleur Robuste®. De borders zijn aangelegd om een keuze te kunnen maken uit de vele sferen die met deze plantconcepten mogelijk zijn.

 

U kunt zich laten inspireren door de Borders van Lageschaar te bezoeken op de kwekerij. De showborders zijn alle dagen vrij toegankelijk voor publiek. Via de hovenier of tuinarchitect zijn de professionele Lageschaar planten en totaalconcepten ook beschikbaar voor de particuliere tuin. U bent van harte welkom in de Borders van Lageschaar!

 

Meer informatie op www.lageschaar.nl    

Deel dit artikel