Bedrijfsnieuws

Morssinkhof Groep lanceert Morssive

De Morssinkhof Groep presenteert Morssive stijlvolle bestrating, ofwel kwalitatief hoogwaardige producten voor stijlvolle vormgeving van tuin, landschap en openbare ruimten.


Het assortiment aan Morssive stijlvolle bestrating omvat zowel elegant rustieke als strak vormgegeven producten, . . . zowel traditioneel als trendy dus. En dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor de consument is de aanschaf van Morssive stijlvolle bestrating dus zonder meer een gewaarborgde investering.


De kwaliteit van de producten garandeert onmiskenbaar ook succesvolle toepassing in de professionele markt. Voor de landschapsarchitect of ontwerper van openbare ruimten vervolmaakt Morssive stijlvolle bestrating ongetwijfeld de uiteindelijke inrichting van bijvoorbeeld tuinen, parken, openbare ruimten, stedelijke gebieden en ruimten rondom utiliteitsbouw.


Menig Morssive product is niet alleen in een hoogwaardige standaard uitvoering, maar ook nog eens in een zogenoemde ‘kogelgestraalde’, in een ‘diamant geslepen’ of in een ‘kogelgestraald én diamant geslepen’ versie leverbaar. 

Dus, consument of ontwerper, . . . laat u inspireren door Morssive stijlvolle bestrating!

BrochureMorssivestijlvollebestrating.pdf De brochure Morssive stijlvolle bestrating toont een totaaloverzicht aan kwalitatief hoogwaardige producten voor stijlvolle vormgeving van tuin, landschap en openbare ruimten,
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel