Nieuws

Communicatie cruciaal in project Damrak

In het prestigieuze project Rode Loper in Amsterdam is deze maand het eerste deel afgerond. Het Damrak kreeg een nieuw gezicht. Later volgen nog onder meer het Rokin, Vijzelgracht en Ferdinand Bolstraat.

 

Elk deelproject kent zijn eigen bijzonderheden, obstakels en uitdagingen. Zo ook het Damrak. Het is een bijzondere straat, de eerste die bezoekers vanaf de Prins Hendrikkade en het Centraal Station tegenkomen als ze verder de stad in lopen. Hordes toeristen passeren dagelijks het Damrak, waar natuurlijk ook bewoners en winkeliers een plek hebben.


De communicatie met die laatste twee groepen was een zeer belangrijk onderdeel bij de herinrichting van het Damrak. “Hier is heel veel tijd in gestoken”, vertelt Bart Veilbrief van het Projectbureau Rode Loper.

 

Straatbeeld ontvangen

In de komende editie van Straatbeeld leest u een uitgebreid interview met zowel Bart Veilbrief als Simon Sprietsma, de ontwerper van de Rode Loper in Amsterdam. U kunt dit nummer op 10 april 2015 ontvangen door nu lid te wordenMet een lidmaatschap kunt u ook andere magazines in het vakgebied ontvangen (zonder meerprijs) en bovendien uw bedrijf of profiel presenteren op onze websites.

Deel dit artikel