Project

Falco plantenbakken in Eijsden

In Eijsden zijn 12 plantenbakken FalcoTabula geplaatst in het kader van uitvoering van het centrumplan.

Deze stijlvolle plantenbak is gemaakt van staal en afgewerkt met FSC houten delen. De binnenbak van de plantenbak is van sendzimir verzinkte plaat. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste RAL kleur. De  plantenbakken die in Eijsden zijn geplaatst, zijn in grafietzwart gepoedercoat, met een glansgraad van 30-40%. Ook op het gebied van poedercoaten is het dus mogelijk om uw wensen uit te voeren.

 

Een groot voordeel van de FalcoTabula is dat de plantenbak makkelijk te (ver)plaatsen is, met een heftruck of palletwagen.

 

De FalcoTabula is standaard in twee verschillende  afmetingen verkrijgbaar. De gemeente Eijsden had als verzoek om de grootste plantenbak iets groter te maken. Falco is eenvoudig in staat om aanpassingen op bestaande producten of een geheel nieuw product op maat te ontwikkelen door onze eigen productontwikkeling afdeling en productie afdeling in Vriezenveen. Falco’s projectadviseurs denken graag met u mee om een project geheel naar uw wens in te richten.

 

Hier kunt u meer lezen over FalcoTabula. Naast FalcoTabula hebben we nog meer plantenbakken in ons assortiment, zoals de Qubic, FalcoLinea en FalcoBloc.

Deel dit artikel