Bedrijfsnieuws

Klimaatadaptieve beplanting met maximaal groenrendement

Welke planten gebruik ik in een regenbestendige border? Hoe voorkom ik dat burgers over de perken lopen? Hoe vergroot ik de biodiversiteit in mijn park? Wat is een geschikte beplanting voor een rotonde, of als bermbeplanting langs een drukke weg? Is een prairieborder geschikt voor mijn project, of sluit een andere beplanting beter aan?

Met onze duurzame en onderhoudsarme beplantingsconcepten hebben wij voor u op elke vraag een antwoord. Daarnaast zijn onze beplantingssystemen kostentechnisch interessant door de eenvoud in onderhoud en lage beheerkosten. Wateroverlast, verdroging en hittestress wisselen elkaar af. Het klimaat verandert, en daarmee de eisen aan de buitenruimte. Onze gecertificeerde planten en natuurlijke concepten zijn geschikt voor gebruik in een klimaatbestendige border en versterken flora en fauna.

Graag ondersteunen wij onze klanten op velerlei vlak. Wij delen onze kennis en ervaring over de juiste beplantingskeuze en maken een beplantingsplan op maat. Maar ook aspecten als de aanleg, het onderhoud en beheer zijn belangrijke thema’s om goed door te spreken.

Lageschaar
www.lageschaar.nl

Deel dit artikel