Nieuws

Nieuwe editie Straatbeeld nu digitaal beschikbaar

De vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte nadert snel. In de nieuwste editie van Straatbeeld leest u er dan ook alles over, met een exposanten- en lezingenoverzicht, maar ook met allerlei inspirerende projecten en producten. Benieuwd? Download nu uw digitale exemplaar.

Straatbeeld is dé informatie- en inspiratiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. Het blad behandelt in haar hoofdartikelen diepgaand trends en ontwikkelingen in de openbare ruimte en gaat in op grootschalige en/of opvallende projecten. Daarnaast bevat Straatbeeld kortere project- en productbeschrijvingen die lezers informeren en inspireren.
 

Straatbeeld, thema Water 2015, verschijnt op 25 september. Bent u persoonlijk- of bedrijfslid? Dan kunt u het nummer nu al downloaden! Ga daarvoor naar de bibliotheek, log in en u kunt het nummer als pdf downloaden.
 

U leest in dit nummer:

  • Over de grootschalige herinrichting van het Raadhuisplein in Emmen, met water in de hoofdrol;
  • Waterberging als speelaanleiding; innovatieve ideeën van ontwerpbureau De Urbanisten om van de openbare ruimte een multifunctionele voorziening te maken;
  • Over de bijzondere abri van OFN die tijdens de Dag van de Openbare Ruimte wordt onthuld;
  • Een plattegrond, exposanten- en lezingenoverzicht van de Dag van de Openbare ruimte, alles wat nodig heeft om het meeste uit deze vakbeurs te halen!
U kunt dit nummer nu downloaden in onze bibliotheek.
Liever een fysiek exemplaar? Dat kunt u aanvragen door ons te contacteren via klantenservice@acquirepublishing.nl. U ontvangt het nummer dan na 25 september.

Deel dit artikel